@sainsreaction.one (XII IPA 1 TKJ)
Date of check — 12 / 01 / 2020
ER
63.23%
Real ER
13.23%
Posts
22
Follows
57
 
 
Likes
49
on average per post,
of them:
22,4 (45.4%)
real
27 (54.6%)
equivocal
Quality of likes
 
Comments
1,2
on average per post,
of them:
0,7 (57.1%)
real
0,5 (42.9%)
equivocal
Quality of comments
 
Followers
80
in account
 
 
TOP
*
Information generated is based on 12 latest posts
Account comparative quality index
13.84%
 
2.69%
ENGAGEMENT RATE
matches average rate
Commenting activity
matches average rate
Followers activity
4.4 times above average value
*
Indicators are calculated relative to similar accounts
@sainsreaction.one — posts ER statistic
11 / 01 / 2020, Saturday
ER
298.75%
Real ER
55%
Likes
228
total, of them:
39 (17,1%)
real
189 (82,9%)
fake
Comments
11
total, of them:
8 (72,7%)
real
3 (27,3%)
equivocal
Inget ya temen temen kalo kita mau selamat dan berbahagia sampai di ujungnya, patuhi rambu-rambu. Jangan ngebut, jangan grasa-grusu, dan jangan nekat keluar jalur, agar kita tidak menyesal di kemudian hari. Dan juga, Kebahagiaan akan selalu datang ditengah kebersamaan. Apapun itu, lakukanlah bersama-sama. Hidup ceria dan berbahagia ketika senyum bersama kalo ada laleur kita capluk bersama🤗✨ . . @topman2cianjur @osmanda19 @eterious62
20 / 12 / 2019, Friday
ER
70%
Real ER
3.75%
Likes
55
total, of them:
49 (89,1%)
real
6 (10,9%)
equivocal
Comments
1
total, of them:
0
real
1 (100%)
equivocal
Abdul Muslih (XII IPA 1) @adipermanayudha #remedsunda1
19 / 12 / 2019, Thursday
ER
67.5%
Real ER
8.75%
Likes
53
total, of them:
9 (17,0%)
real
44 (83,0%)
equivocal
Comments
1
total, of them:
0
real
1 (100%)
equivocal
M Salman Alfarizi (XII IPA 1) #remedsunda1 @adipermanayudha
19 / 12 / 2019, Thursday
ER
56.25%
Real ER
7.5%
Likes
45
total, of them:
8 (17,8%)
real
37 (82,2%)
equivocal
Comments
0
total, of them:
0
real
0
equivocal
Rizky Ariyanto (XII IPA 1) #remedsunda1 @adipermanayudha
29 / 08 / 2019, Thursday
ER
53.75%
Real ER
10%
Likes
43
total, of them:
43 (100%)
real
0
equivocal
Comments
0
total, of them:
0
real
0
equivocal
Nami anggota : 1. Rahma Mei Shafitri (20) 2. Sindi Syahrani (30) 3. Shulistyaningsih (29) 4. Siti Nurhasanah (33) Ngaliwet nyaeta tradisi urang sunda anu nepi ayena masih keneh sok dilakonan ku urang sunda. Liwet biasana sok disamaraan kuuyah, salam, sereh, daun surawung, cengek, bawang, jeung sajabana. Tuluy eta liwet mun ges asak bisa dicampuran ku lauk asin, naon wae jenisna mah arek teri, jambal, peda jeung nu sajabana. Liwet ngenah na mah ngadahar na dina daun cau, babarengan jeng kulawarga atawa babaturan. #tgssundamanda #tradisisunda
29 / 08 / 2019, Thursday
ER
33.75%
Real ER
3.75%
Likes
26
total, of them:
5 (19,2%)
real
21 (80,8%)
equivocal
Comments
1
total, of them:
0
real
1 (100%)
equivocal
Nami Anggota : 1. Ratna Wulansari 2. Valya Nur Azha Azkia 3. Dela Fatihotun 4. Sahal Rahmat Seblak nyaéta kadaharan khas Sunda nu rasana gurih jeung lada, dijieun tina kurupuk diasakan jeung sayuran, endog, lauk lautatawa daging sapi, diolah ku samara husus.[1]Sacara étimologi kecap seblak miboga harti ngadadak inget deui nepi ka reuwas; haté asa blak aya nu mukakeun nepi ka inget deui kareuwas baréto; teg kana haté deui.[2] Ari seblak nu dimaksud kiwari nyaéta kadaharan khas Sunda nu asalna ti Bandung, Jawa Barat.[3] Seblak kiwari jadi jajanan nu dipikaresep ku barudak ogé kolotna komona mah di wewengkon Jawa Barat jeung Jabodetabek.[3] Seblak disuguhkeun di réstoran jeung warung, sarta diider dina gorobag.[3] Aya sababaraha rupa seblak, nyaéta : • Seblak garing: seblak nu diolahna teu maké cai atawa digaringkeun, nyaéta kurupuk lada jiga basréng.[7] • Seblak baseuh: seblak nu diolahna dicaian atawa nguah, contona seblak makroni, seblak cékér, seblak emih baseuh, seblak tulang, seblak baso, seblak batagor, seblak aci, seblak kwétiaw, seblak somay, seblak rendang, jrd.[7] #tgssundamanda #tradisisunda
17 / 08 / 2019, Saturday
ER
38.75%
Real ER
18.75%
Likes
31
total, of them:
31 (100%)
real
0
equivocal
Comments
0
total, of them:
0
real
0
equivocal
'Show Talent 12 IPA 1' "Dalam rangka memeriahkan Dirgahayu ke-74 RI"
05 / 08 / 2019, Monday
ER
28.75%
Real ER
10%
Likes
23
total, of them:
23 (100%)
real
0
equivocal
Comments
0
total, of them:
0
real
0
equivocal
TUGAS BAHASA SUNDA kelompok 3 : - M. Salman Alfarizi - Neng lismayanti(@ohmrs_gegeu ) -Nita listiani(@_nitalst ) "COPLOK HUNTU" coplok huntu nyaeta salah sahiji tradisi sunda. Teu sakabeh jalmi sunda apal tradisi ieu. Kusabab coplok huntu kaasup kana mistis sareng teu asup akal. Coplok huntuna ieu sanes coplok huntu nu biasa, tapi coplok huntu nu dimaksud nyaeta lamun coplok huntu nu diluhur kudu di kubur kusabab lamun teu dikubur sok lami tumbuh deui na, teras lamun coplok huntu na nu handap kudu di alungkeun ka luhureun imah kusabab lamun teu di alungkeun sok moal jadi deui huntu na (ompong). Sumber : google #tgssundamanda #tradisisunda
05 / 08 / 2019, Monday
ER
27.5%
Real ER
7.5%
Likes
22
total, of them:
11 (50%)
real
11 (50%)
equivocal
Comments
0
total, of them:
0
real
0
equivocal
Nama anggota: Aulia Rahma Rustandi @aul_rahma15 Galih Nur Utami @utaminr_gh M. Rafi Musafa @raffi_musaffa Kelas: 12 IPA 1 Judul : BEBELETOKAN Bebeletokan nyaeta kaulinan Sunda anu make beubeudilan nu dijieun dina awi.anu pelorna ku kertas nu dibaseuhan atawa siki jambu atawa kembang.kaulinan ieu biasana dimaenkeun ku budak lalaki.jalma anu maenkeun eta jiga keur perang atanapi nurutan dina pilem. Cara nyieunna gampang ngan nyiapkeun awi anu bolong tengahna terus dibagi dua nyaeta gagang jeung solobongna.ukuran awina tong gede-gede teuing jiga beleson.cekap awi anu alit bolongna. Cara maenkeunna solobongna isian kertas hiji pangluhurna teras asupkeun deui kertas teras colok kugagangna sing tarik nepika aya soraan Jeung kertas nu dihandapna ngacleng. Sumber Foto : Wikipedia Video : YouTube #tgssundamanda #tradisisunda
04 / 08 / 2019, Sunday
ER
28.75%
Real ER
10%
Likes
23
total, of them:
15 (65,2%)
real
8 (34,8%)
equivocal
Comments
0
total, of them:
0
real
0
equivocal
Kelas : XII IPA 1 Kelompok 3 : Iis Kania Nursiawati @iiskania154 Leni Puspitasari @lenips_113 Salman Haqqon Mujaddid @saqqon_shima18 Ahmad jaenur Judul : 4 Bulanan 4 bulanan nyaèta tradisi anu tos janteun kabiasaan urang sunda. Tradisi ieu nyandak Tina hiji hadist anu ngajelaskeun kamekaran janin dina rahim. Nyaèta "saenya-enyana unggal jalmi diantara anjeun diciptakeun Dina beuteung indungna 40 dinten dina bentuk nutfah, teras janteun gumpalan daging Dina waktos èta (40 dinteun kahareup). Teras diutus ka anjeunna malaikat, ngambekan sumanget dina anjeunna, sareng marentahkeun anjeunna nyerat 4 hal : dibekelan barang-barangna, sasadiaan pupus, sasadiaan padamelanna, sareng sasadiaan kasiksa atanapi kabagjaanna. (H.R Bukhari sareng Muslim). Biasa namah 4 bulanan diisi sapertos tahlilan. Teras sok ditambihan Ku ngaos surah Yusuf, Maryam, Yasiin, Muhammad, Al-Mulk, Al-Waqi'ah, Ar-rahman sareng Al-kahf. Saatosna èta sok Aya ceramah ti sepuh atanapi ti jalmi anu ngartos kana agama. Anu pamungkasna nyaèta di bagi besek. Sumber : https://youtu.be/dEjgpUDmmKY https://dalamislam.com/info-islami/acara-4-bulanan-menurut-islam #tgssundamanda #tradisisunda
03 / 08 / 2019, Saturday
ER
31.25%
Real ER
13.75%
Likes
25
total, of them:
23 (92%)
real
2 (8%)
equivocal
Comments
0
total, of them:
0
real
0
equivocal
Kelompok 8 ( XII MIA 1 ) •M.Ilhan shazad ( @ilhan_ali34 ) •Neng Nida aulia n ( @nidaauln ) •Salma Rezas ( @rezashkill_ ) •Tia Nuryanti ( @tianuryanti_ ) Judul : Bubur beureum sareung bubur bodas Bubur beureum sareung bubur bodas mangrupikeun piringan ritual ngabagèakeun ayana kulawarga di kulawarga sunda, bubur beureum sareung bubur bodas henteu ngan amis sareung gurih hungkul,bubur ieu pinuh hartos sareung simbol. Bubur ieu umumna dilayanan satengah-satengah,satengah bubur beureum sareung satengah bubur bodas. Bubur beureum didamel tina beas ketan anu dibèrè gula beureum (biasana gula kawung (palem) gula). Padahal bubur bodas didamel tina beas anu dirumuskeun uyah sareung bumbu sacekapna. Sacara umum, dina waktos eta, dua jenis bubur ieu biasana di damel nalika 1. Masihan nami orok atanapi ngarobih nami orok 2. 10 muharam atawa sok disebut ashuro 3. Nalika ngabangun imah atawa ngadegkeun imah Sumber : @laraindriwinayu @domobramantyo #tgssundamanda #tradisisunda
03 / 08 / 2019, Saturday
ER
23.75%
Real ER
10%
Likes
19
total, of them:
13 (68,4%)
real
6 (31,6%)
equivocal
Comments
0
total, of them:
0
real
0
equivocal
Kelompok 1 (XII.MIA 1) -Abdul Muslih (@muslih636 ) -Riska Rahmalia (@riskarahmalia76 ) -Yusi lidyawati (@yusilidyawati ) Judul: Maén Panggal Papanggalan (istilah liyana) panggal, gasing, gangsing. Nyaèta kaulinan anu bisa muter dina sumbu sastra boga kasaimbangan dina hiji titik. Panggal mangrupa kaulinan pang kolotna anu kapanggih di sagala rupa loka arkeologi sarta masih bisa dipikawanoh. Di wowongko pulo tujuh (natuna) kapuloan riou. Kaulinan panggal geus aya jauh saméméh pangjajahan walanda. Sedengkeun di sulawesi kalér panggal mimiti dipikawanoh saprak 130-an. Kaulinan iyeu di pigawé ku budak sarta jalma déwasa. Biasana, diburuan imah anu kaayaan taneuhna teuas sarta datar. Kaulinan panggal dipaénkeun bisa nyorangan atawa lobaan, kalawan jumlah anu maén bisa baraha waé. Nepi kiwari panggal masih sok pohara (populér) dipaénkeun di indonesia kususna di suku sunda. Sumber:https://su.m.wikipedia.org/wiki/Papanggalan Sumber gambar: https://www.google.com/search?q=main+panggal. Sumber Video: https://youtu be/0YNGfSc6vzw #Tgssundamanda #Tradisisunda